Contacteer ons
Xu

Telefoonnummer : +8613806392693

WhatsApp : +8613806392693

Qingdao Leader Machinery Co., Ltd

De Machinesco. van de Qingdaoleider, Ltd

 

Hoge precisiecontrole, Hoge Hoog rendementproductie, - kwaliteitsproductie!

  • Qingdao Leader Machinery Co., Ltd
  • Qingdao Leader Machinery Co., Ltd
  • Qingdao Leader Machinery Co., Ltd
  • Qingdao Leader Machinery Co., Ltd
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant
Merken Leider Aantal werknemers 80~100
Jaarlijkse omzet 3500000-4000000 Opgericht Jaar 2010
Export pct 90% - 100%
Inleiding

De Machinesco. van de Qingdaoleider, Ltd opbrengs divers materiaal, met inbegrip van plastic Spanpond, MeltBlown, lijnen van de de stoffenuitdrijving van SMS de niet-geweven, plastic blad/plaatuitdrijvingslijnen en ook sommige recyclerende en pelletiserende machines enz. Volgens verschillende behoefte s van elke klant, zullen onze ingenieurs het meeste professioneel mechanisch ontwerp en productie, en de volledige verwerkingstechnologie verstrekken om aan hun speciale toepassingsvereisten te voldoen.

 

Sinds stichting, zijn wij toegewijd aan studie en onderzoek nieuwe producten, nieuwe verwerkingstechnologie om aan de het bijwerken vereisten van de wereld te voldoen, en ook verteren wij onophoudelijk en leren van de wereld geavanceerde wetenschapstechnologie en het belangrijke proces. Wij zijn altijd status vast vooruit in eigen land op het plastic-extrudergebied als bereidende vertegenwoordiger. Met jaren van ervaring in ontwerp en vervaardiging, wij de pas ontwikkelde LM-lijnen van de reeksuitdrijving, die de controle van de het idee „hoge precisie van de hoog rendementuitdrijving, hoog rendementproductie, hoogte - kwaliteitsproductie“ realiseerden.

 

Door ISO9001-2008-kwaliteitscertificering, Ce-certificatie, SGS certificatie en GOST certificatie voor Commonwealth van Onafhankelijke Staten, strikt na de normen van moderne onderneming, het algemene versterken en het efficiënte beheer van productie, verwerving, technologie, en na de verkoopdienst. Wij winnen de markt door hoogte - kwaliteitsproducten en de diensten. Momenteel, zijn de producten uitgevoerd aan

de V.S., Korea, Rusland, de Oekraïne, Kazachstan, Hongarije, de V.A.E, Turkije, Iran, Saudi-Arabië, Zuid-Afrika, Libië, Algerije, India, Nepal, Bangladesh, Mexico, Argentinië, Chili en andere landen en gebieden, prijsten door klanten.

Geschiedenis

De Machinesco. van de Qingdaoleider, Ltd is een ervaren en professionele fabrikant van plastic extruder

en uitdrijvingslijnen jarenlang. Wij kunnen de plastic lijnen van de de stoffenuitdrijving van Spanbond Meltblown SMS niet-geweven en plastic blad/plaat/raadsuitdrijvingslijnen veroorzaken.

Volgens verschillende behoefte s van elke klant, zullen onze ingenieurs de meesten verstrekken

professioneel mechanisch ontwerp en productie, en de volledige te ontmoeten verwerkingstechnologie

hun speciale toepassingsvereisten.

 

Sinds stichting, zijn wij toegewijd aan studie en onderzoek nieuwe producten, nieuwe verwerkingstechnologie

om aan de het bijwerken vereisten van de wereld te voldoen, en ook verteren wij onophoudelijk en leren van de wereld

geavanceerde wetenschapstechnologie en belangrijk proces. Wij zijn altijd status vast vooruit in eigen land in

plastic-extrudergebied als bereidende vertegenwoordiger. Met jaren van ervaring in ontwerp en vervaardiging,

wij de pas ontwikkelde LM-lijnen van de reeksuitdrijving, die het idee van de hoog rendementuitdrijving realiseerden

„hoge precisiecontrole, hoge hoog rendementproductie, - kwaliteitsproductie“.

Dienst

De Machinesco. van de Qingdaoleider, Ltd opbrengst plastic Spanbond, Meltblown, lijnen van de de stoffenuitdrijving van SMS de niet-geweven en plastic blad/plaat/raadsuitdrijvingslijnen. Volgens verschillende behoefte s van elke klant, zullen onze ingenieurs het meeste professioneel mechanisch ontwerp en productie, en de volledige verwerkingstechnologie verstrekken om aan hun speciale toepassingsvereisten te voldoen.

 

Sinds stichting, zijn wij toegewijd aan studie en onderzoek nieuwe producten, nieuwe verwerkingstechnologie om aan de het bijwerken vereisten van de wereld te voldoen, en ook verteren wij onophoudelijk en leren van de wereld geavanceerde wetenschapstechnologie en het belangrijke proces. Wij zijn altijd status vast vooruit in eigen land op het plastic-extrudergebied als bereidende vertegenwoordiger. Met jaren van ervaring in ontwerp en vervaardiging, wij de pas ontwikkelde LM-lijnen van de reeksuitdrijving, die de controle van de het idee „hoge precisie van de hoog rendementuitdrijving, hoog rendement realiseerden

hoge productie, - kwaliteitsproductie“.

 

Door ISO9001-2008-kwaliteitscertificering, Ce-certificatie, SGS certificatie en GOST certificatie voor Commonwealth van Onafhankelijke Staten, strikt na de normen van moderne onderneming, het algemene versterken en het efficiënte beheer van productie, verwerving, technologie, en na de verkoopdienst. Wij winnen de markt door hoogte - kwaliteitsproducten en de diensten. Momenteel, zijn de producten uitgevoerd naar de V.S., Korea, Rusland, Oekraïne, Kazachstan, Hongarije, V.A.E, Turkije, Iran, Saudi-Arabië, Zuid-Afrika, Libië, Algerije, India, Nepal, Bangladesh, Mexico, Argentinië, Chili en andere landen en gebieden, dat door klanten wordt de de geprijst.

Ons Team

De Machinesco. van de Qingdaoleider, Ltd is een ervaren en professionele fabrikant van plastic extruder

en uitdrijvingslijnen jarenlang. Wij kunnen de plastic lijnen van de de stoffenuitdrijving van Spanbond Meltblown SMS niet-geweven en plastic blad/plaat/raadsuitdrijvingslijnen veroorzaken

Volgens verschillende behoefte s van elke klant, zullen onze ingenieurs de meesten verstrekken

professioneel mechanisch ontwerp en productie, en de volledige te ontmoeten verwerkingstechnologie

hun speciale toepassingsvereisten.

 

Internationale Commerciële Afdeling 


R&D-Afdeling


Professioneel Vervaardigingsteam


Na-verkoopt de Dienstafdeling